Бензинові та електричні автомобілі позмагались у швидкості

Цими днями автомобільні журналісти провели два заїзди у форматі драґ-рейсинг. Бензинові та електричні автомобілі позмагались у наборі швидкості.

Перше змагання провели автомобільні знавці з Туреччини. У ньому взяли участь шість автомобілів: електромобілі Tesla Model S P85D/P90D/P100D та Porsche Taycan та бензинові Audi RS6 Avant, Porsche 911 Turbo Cabriolet.

Змагання показали, що швидкий старт не обов’язково призводить до перемоги. Всім трьом Tesla вдалося вийти вперед на початку, але врешті-решт вони програли двом Porsche, які насправді були найповільнішими на старті. Taycan переміг із суттєвим відривом. Porsche 911 Turbo Cabriolet зайняв друге місце.

Другий драґ-тест провели у Британії. У ньому позмагались Lamborghini Huracan, Tesla Model S, Porsche Taycan 4S, Aston Martin DBS Volante та McLaren 540C. Спробуйте вгадати, хто переміг, та подивіться відео, щоб побачити, який результат був цього разу.

Також читайте

Цікаві факти про усмішку

Щороку 1 жовтня відзначається міжнародний день усмішки. Але усміхатись треба частіше, кожного дня. Ось цікаві факти про усмішку, які заохотять вас усміхатись частіше: Усмішка більш заразніша, ніж грип. І це точно! Посмішка робить вас більш привабливими для оточуючих. Усміхатися — це міжкультурно! Куди б ви не пішли, вам не потрібен перекладач для посмішок. Посмішка знижує […]

Microsoft планує «омолодити вигляд Windows»

Іншими словами, Microsoft хоче сказати, що «Windows повертається». Не те, щоб найпопулярніша комп’ютерна операційна система кудись зникала, просто Microsoft планує «масштабно омолодити вигляд Windows». Про це свідчить список вакансій, опублікований нещодавно корпорацією «дрібном’якеньких», серед яких роль інженера програмного забезпечення в команді Windows Core User Experiences. Ось що сказано в повідомленні: «У цій команді ви будете […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *