Правила сну Леброна Джеймса

1. Головне правило — не менше 8 годин сну на добу

В подкасті «Шоу Тіма Фелліса» баскетболіст зазначив, що повноцінний сон — головний відновлюваний фактор, який визначає ефективність дня. Його не замінять ні пакети з льодом, ні масаж, ні будь-які інші хитрості. Якщо можете спати дев’ять годину на добу — чудово. Леброн, наприклад, іноді спить по 9 годин на добру або виділяє час на денний сон, тривалістю 1-2 години.

2. Для хорошого сну потрібна оптимальна температура — 20-21 градус

Відомо, що занадто висока або низька температура негативно позначається на сні. Кімната для сну має бути також добре провітрена.

3. Ніяких екранів за 30-45 хвилин до сну

Просто вимкніть усе за 30-45 хвилин до того, як ви захочете спати. Світло від електронних пристроїв заважають виробленню організмом гормону сну — мелатоніну. Замініть цей читання друкованої книжки або іншим приємним неелектронним заняттям.


Сподіваємось, вам будуть корисними правила сну Леброна Джеймса. Більше інформації про те, як покращити свій сон ви можете знайти у цій статті.

Також читайте

Epic Games безкоштовно роздає містобудівний симулятор Cities: Skylines, а Ubisoft дарує гонку Trials Rising

В Epic Games Store триває безкоштовна роздача Cities: Skylines, хваленого містобудівного симулятора. Звичайна ціна гри 429 грн, але до 18:00 18 грудня її можна забрати безкоштовна. Після цього запуститься нова безкоштовна роздача. Щоб отримати гру, перейдіть за посиланням. Cities: Skylines пропонує по-новому поглянути на класичний жанр містобудівного симулятора. Гра чудово відтворює ситуації, які виникають перед […]

Скільки треба тренуватись, щоб компенсувати сидячу роботу

Не секрет, що сидяча робота не йде на користь нашому здоров’ю. Зараз, під час карантину, ситуація ще більш ускладнилась, адже багато людей працюють, не виходячи з дому. Нове дослідження вчених показало, що достатньо всього 30-40 хвилин активних тренувань, щоби компенсувати негативні наслідки такої робочої рутини. Саме така кількість фізичних активностей необхідна, щоб нівелювати шкоду від […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *