Epic Games безкоштовно роздає містобудівний симулятор Cities: Skylines, а Ubisoft дарує гонку Trials Rising

В Epic Games Store триває безкоштовна роздача Cities: Skylines, хваленого містобудівного симулятора. Звичайна ціна гри 429 грн, але до 18:00 18 грудня її можна забрати безкоштовна. Після цього запуститься нова безкоштовна роздача.

Щоб отримати гру, перейдіть за посиланням. Cities: Skylines пропонує по-новому поглянути на класичний жанр містобудівного симулятора. Гра чудово відтворює ситуації, які виникають перед мером міста і дозволяє створити справжній мегаполіс, одночасно привносячи приємні нововведення.

Інша пропозиція — Trials Rising. Це вже Ubisoft розщедрилась. Забрати гру можна за посиланням до 16:00 18 грудня. У Trials Rising ви зможете промчати по мальовничим маршрутам, досконало оволодіти мотоциклом та відточити свої навички. Також це чудова аркадна гра у компанії друзів.

Також читайте

Цікаві факти про серіал «Ферзевий гамбіт»

«Ферзевий гамбіт» став найпопулярнішим міні-серіалом стрімінгової платформи Netflix: історія про геніальну шахматистку Бет Хармон у виконанні Ані Тейлор-Джой зацікавила багатьох і підняла інтерес до самої гри. Ось деякі цікаві факти про серіал «Ферзевий гамбіт», які ви могли не знати: Популярне шоу засноване на книжці з однойменною назвою, яку написав Волтер Тевіс. Завдяки успіху серіалу, книга […]

5 прекрасних фільмів про дружбу

Ми з тобою любимо хороші фільми про дружбу, погодься. Цей довільний ТОП таких кінострічок розповість про прекрасно відзняті повнометражні картини, що розповідають про справжню дружбу — віддану, міцну та безстрашну. Дозволь поцікавититись, дорогий читачу, що таке дружба? Без сумніву, у кожного відповідь буде унікальною, та все ж спільні обриси, мабуть, знайдуть своє місце у репліці […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *