Огляд American Truck Simulator: Oklahoma

Від великих американських шосе, що пролягають вздовж пагорбів величних червоних скель до великих міст, що бурлять культурою, пам’ятками та підприємствами, Оклахома — це розмаїтий штат, багатий на історію та різноманітні галузі промисловості. Доповнення American Truck Simulator: Oklahoma є 11-м по рахунку DLC по карті, але 10-м – платним. Розширення мапи за ціну 240 гривень пропонує віртуальним далекобійникам вирушити у робочі мандрівки 10 містами штату Оклахома, серед яких: Ардмор, Клінтон, Енід, Гаймон, Айдабел, Лотон, Макалестер, Оклахома-Сіті, Талса і Вудворд. Це DLC також надає гравцям доступ до нових галузей та типів вантажів для перевезення. Штат має кордони з Канзасом на півночі, Міссурі на північному сході, Арканзасом на сході, Техасом на півдні, Нью-Мексико на заході й Колорадо на північному заході.

Релізний трейлер American Truck Simulator – Oklahoma 

Доповнення Oklahoma додало в гру також багато унікальних природних пам’яток і місць для відвідування, таких як міст Скайденс, а також штатні парки, як-от парк Глосс-Маунтін та парк Біверс Бенд. Крім того, розширення дає доступ до 30 унікальних автозаправних станцій та багатьох інших цікавих локацій.

Такі студії, як Rockstar, можуть передати суть Нью-Йорка у відеогрі, але Нью-Йорк — це місто, повне відомих пам’яток. Для порівняння SCS Software стала майстром у вловленні суті незначущих місць. Довга автострада, вільна автостоянка, анонімний склад, місце у пустирі: усі вони відтворені з такою ретельністю та деталями в American Truck Simulator, що вони стають для мене такими ж переконливими, як будь-яка віртуальна Таймс-сквер.

Оклахома надає можливість подорожувати по трасі I-35 з Техасу, а також по трасі I-40, яка проходить через весь штат зі сходу на захід та по трасі I-44. Хоча для нас це сухі назви трас, але кожна з них вирізняється поміж інших особливістю пейзажу за вікном тягача.

Однією з нових галузей, представлених в American Truck Simulator: Oklahoma є відвідування заводу з виробництва автобусів, де гравці матимуть змогу побачити процес збірки автобуса та перевезення нового вантажу, такого як шкільний автобус або капоти для шкільних автобусів, а також доставляння різних матеріалів для виробництва нових автобусів. Ще одна нова галузь — це відвідування аеропорту Талса з компанією Tulsa Freight, яка займається аеропортовою логістикою і дозволяє гравцям перевозити новий вантаж, наприклад, нові тягачі. Інші галузі включають нову компанію Dynamix, яка виробляє шини та розташована в містах Лотон і Ардмор, та замовлення перевезення шин для сільськогосподарської та будівельної техніки.

На додачу до всіх нових вантажів та галузей DLC дає можливість відвідати нові парки, а також помилуватись дивовижними пейзажами та подорожувати через 10 міст та багато мальовничих містечок і селищ. Крім того, власники доповнення Oklahoma мають доступ до 3 нових маршрутів спеціального транспорту, таких як маршрут з Лотона до МакАлестера або з Оклахома-Сіті до Талси, і, нарешті, з Клінтона до Гаймона. Усередині Оклахоми можна проїхати по платним автодорогам, таким як автомагістраль Turnpike Tolls.

Серед недоліків доповнення Оклахома можна виділити достатньо малу в порівнянні з попередніми (особливо з Техасом) площу. Через це час для того, щоби об’їхати всю територію American Truck Simulator: Oklahoma, значно коротший за час «проходження» попередніх доповнень. Ціна ж DLC така сама, як і у значно більших Utah, Washington або Wyoming. Це не робить Оклахому не вартою своїх грошей, але сприймається ціна трохи несправедливо у відношенні до попередніх, значно більших доповнень.

Ігролад American Truck Simulator: Oklahoma

Відкинувши цей факт, Oklahoma — це чудове доповнення до American Truck Simulator, яке надає ще одну деталізовану та якісну мапу для дослідження та подорожування через інший штат у грі. Для гравців доступно багато прихованих доріг та сюрпризів. Зрештою, огляд American Truck Simulator: Oklahoma дає зрозуміти, що доповнення виконане на звичному для SCS Software високому рівні. Розробники й тут показали, що вони одні з найкращих майстрів перенесення реальних локацій нашої чудової планети у віртуальний простір. Тож якщо вам кортить спланувати подорож у новий для себе світ Америки, але в реальному житті для вас це зараз неможливо, American Truck Simulator: Oklahoma пропонує чудову альтернативу.

American Truck Simulator: Oklahoma

240 грн.
7

Оцінка

7.0/10

Переваги

  • Можливість віртуально подорожувати Оклахомою
  • Секретні локації та миловидні пейзажі
  • Доповнення подарує вам 5 годин першовражень у світі ATS

Недоліки

  • Мапа мала у порівнянні з попередніми DLC
  • Графіка American Truck Simulator, попри всі нові поліпшення, все одно сприймається на рівні PS3
  • Ціна несправедлива в порівнянні з попередніми штатами

Також читайте

Огляд Euro Truck Simulator 2 — Iberia

Iberia — сьоме розширення карти Euro Truck Simulator 2, і це, мабуть, найкраще доповнення для цієї гри з моменту її запуску 18 жовтня 2012 року (конкурувати з Iberia за титул найкращого доповнення для ETS 2 може хіба попереднє розширення карти Road to the Black Sea, в яку я, на жаль, ще не мав змоги зіграти). […]

Огляд Sackboy: A Big Adventure — казкова пригода для всієї сім’ї

Sackboy: A Big Adventure — нова частина, свого роду спін-оф популярної ексклюзивної серії для PlayStation — Little Big Planet. Враховуючи заслужену репутацію франчайзу, цілком логічно, що ця гра опинилась серед стартової лінійки PS5. Чи вдалося Sumo Digital створити великий ексклюзив? Читайте цей огляд. Почну із того, що Sackboy: A Big Adventure для мене перша гра […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *